Ποδηλατικός Γύρος του Δήμου Νίκαιας - Αγ.Ι. Ρέντη

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη διοργανώνει ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και θα καλύπτει διαδρομές και απο τις δύο δημοτικές Ενότητες Νίκαιας και Ρέντη. Σε περίπτωση μη πραγματοποιησης της εκδήλωσης, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, αυτή θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015.

Καλούμε όσους από τους μαθητές των Σχολείων του Δήμου μας καθώς και γονείς-κηδεμόνες-εκπαιδευτικούς ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ της πόλης μας να δηλώσουν συμμετοχή στο Τμήμα Αθλητικών Εκδηλώσεων τηλ: 210-4919139 και 210-4933300. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και ενήλικες   ηλικίας από 4 ετών.

Για τους ανήλικους ποδηλάτες απαιτείται έγκριση του γονέα και για τον λόγο αυτό θα υπογράφουν έντυπο υπεύθυνης δήλωσης που συνοδεύει την παρούσα ανακοίνωση και θα κατατεθεί στο Τμήμα Αθλητικών Εκδηλώσεων ή στη γραμματεία την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Επίσης, συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν και την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης στην γραμματεία που θα υπάρχει στο σημείο εκκίνησης.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού ορίζεται το τρίγωνο όπισθεν του Γεν. Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας, δηλ. η συμβολή των οδών Ν.Μπελογιάννη-Παύλου Μελά-Πλάτωνος και Σουλίου.

Ωρα προσέλευσης των συμμετεχόντων: 9.30 πρωϊνή.

Απαραίτητη η κατοχή ποδηλατικού κράνους.

Η ανακοίνωση και το Εντυπο υπεύθυνης δήλωσης γονέα .

Πρόσθετες πληροφορίες